Blog despre Lucky Studio Iasi

Sa ai un loc de munca stabil si satisfacator, un domeniu ce iti aduce dezvoltare profesionala este ceva nebanuit de frumos.

Am auzit si eu de la o fata ca jobul pe care il are acum o multumeste pe deplin, are o gramada de beneficii pe care i-o ofera aceasta firma.

Personalul de acolo are grija sa le macheze, sa aiba o vestimentatie eleganta, iar aspectul fizic prezentabil. Imi povestea ca la Lucky Studio a gasit locul unde se simte foarte bine, are intimitate si propriul timp de lucru. Aici nu trebuie sa fii stresata, iti dau voie sa lucrezi in ture, sa faci bani mai multi, si ai posibilitatea de a castiga bonusuri din partea prietenilor online.

Cand are o discutie cu un partener pe videochat, devine mai pasionata sa afle mai multe despre placerile acestuia, despre modul cum isi planifica el timpul.. Aici are parte de surprize placute, momente de relaxare, si nu o neliniste nimic. Un model adevarat de videochat de la Lucky Studio dispune de multi bani si are intotdeauna bani de a-si petrece vacantele in locuri cat mai minunate.

Acestei fete nu ii este jena sa spuna adevarul in fata, nici oamenilor din jur, nici in fata camerei web. Are incredere in ea si in principiile ei si dispune de abilitatea de a se face mereu remarcata pe loc. Este atat de puternica si de sigura pe ea incat nu se increde in nimeni, isi cauta singura solutiile, gandeste mereu liber ca o femeie adevarata. In trecut nu si-a imaginat vreodata ca va ajunge model de videochat, dar a vrut neaparat sa mearga la acel interviu de angajare.  A vrut sa aiba propria viata, sa nu depinda de nimeni, si si-a dat seama ca a facut o alegere buna angajandu-se la Lucky Studio.

Are o viata buna, implinire materiala si spirituala si poate sa isi faca toate poftele cu banii castigati din acest job.

Lucky Studio ii ofera posibilitatea de a invata o limba straina precum engleza sau franceza, de la cel mai jos nivel si acest lucru ii va fi util toata viata. O ajuta sa dobandeasca noi cunostinte, dar si conditii mai bune….Chiar ii place sa lucreze aici.

Pana sa ajunga aici se tot intreba cat ar putea castiga un model de videochat, si a primit raspunsul imediat, in jur de 1000 de euro lunar. Imediat s-a lamurit. S-a uitat pe site-ul lor si totul era adevarat.

Echipa Lucky studio a introdus pentru prima data in videochatul din Romania cu posibilitatea de incasare a castigurilor zilnic. Modelele de videochat au marele beneficiu de a primi bani zilnic, de a primi bonusuri saptamanale sau lunare, in functie de realizarile pe care le au.

arrtartartt

Blog despre Lucky Studio Iasi

Advertisements

9 comments on “Blog despre Lucky Studio Iasi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s