Recuperare date hdd

Cand ai date foarte importante in calculator, este bine sa le mai ai si altundeva, pe un stick sau ceva, dar nu si cand este posibila recuperarea datelor de pe hdd. Cu Servicii de Recuperare date HDD la preturi competitive sigur poti rezolva totul.

Unui prieten i s-a defectat hard disk-ul, dar nu asta era problema, problema era ca avea date foarte importante in el si nu le mai avea salvate nicaieri. Nu stia ce sa faca, era disperat. M-a sunat dupa vreo doua ore de disperare sa ma intrebe daca exista vreo solutie sa isi recupereze datele de pe hdd. Normal ca imediat am vrut sa il ajut, i-am spus ca da, sunt firme specializate in recuperarea datelor de pe hdd. Asa ca a apelat imediat la firma pe care i-am recomandat-o. Cu ajutorul lor a putut sa isi recupereze datele foarte repede si usor.

Parerea mea este sa nu incercati sa va  recuperati datele la prieteni sau cunostinte, daca datele sunt importante apelati la servicii recuperare date hdd, de la firme specializate. Cu aceste servicii recuperare date hdd este necesar in oricare dintre urmatoarele situatii: stergeri accidentale de date, defecte mecanice, harduri arse, harduri lovite sau scapate.

Recuperarea datelor de pe hard se face prin intermediul unor soft-uri specializate cu care datele sunt extrase chiar daca au fost sterse sau partitiile au fost formatate. Serviciul de recuperare date HARD pentru acest tip de defect este valabil atat timp hardul este perfect functional. Este foarte bine si la pret recuperare date hdd.

Pentru cei interesati de recuperare date hard disk, servicii recuperare date hdd, pret recuperare date hdd, apelati cu incredere la firma specializata Fixmypc.ro. Sunt foarte profesionisti si ofera cu servicii complete in domeniul IT.

Recuperarea datelor de pe hardurile externe implica de multe ori proceduri diferite de recuperare fata de hardurile interne. Cateva exemple de defecte logice care necesita recuperarea datelor de pe hdd:

  • stergere accidentala a unui fisier, folder sau a unei intregi partitii
  • corupere a sistemului de fisiere din cauza unei virusari
  • formatare accidentala a unei partitii
  • bad sectoare care determina blocarea sistemului de operare.

hdd-top

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s