Ski Austria

Cand aud de vacanta prind aripi si simt ca zbor. Pai cum altfel daca am primit o invitatie sa imi petrec vacanta la prietenul meu in Austria. Mi-a spus de la inceput ca dupa ce petrecem ceva timp spunand povesti despre copilaria noastra, vom merge pe partie sa schiem. Wow, bucuria mea. Dar ca sa ii fac si eu o bucurie i-am spus ca am gasit pe internet Oferte Ski Austria TuiTravel, ceea ce ma facea cel mai fericit om.

Stiam de la inceput ca va fi multumit de aceste oferte de ski in Austria, cum sa nu fie multumit de oferte ski Austria, mai ales ca noua ne placea sa schiem foarte mult. Cat o sa ma distrez acolo… deja partia este a mea si a lui 🙂

Am auzit numai lucruri frumoase  despre partiile de Ski Austria , se spune ca cine ajunge acolo este cel mai fericit om din lume. Asa ca eu voi fi acel om fericit avand deja pregatite sarbatorile de iarna. Cum am primit invitatia de a-mi petrece sarbatorile de iarna la prietenul meu, primunl lucru care l-am facut a fost de a cauta pe internet o agentie care sa aiba oferte de ski in Austria, si spre norocul meu am gasit ceva care m-a incantat peste masura.

TUI TravelCenter iti poate oferi vacanta mult dorita cu cele mai largi palete de destinatii si hoteluri, si mai ales partile de Ski Austria.

Pentru cei care vor sa aiba o vacanta de vis va pot oferi cateva detalii despre aceasta agentie:

”Timpul a devenit un bun de mare valoare in societatea noastra.
Timpul liber pentru familie, prieteni, partener sau pentru noi insine este din ce in ce mai scurt si doar in vacanta il mai recuperam!

TUI TravelCenter vine cu o noua directie si propune sa facem impreuna un pas mare dinspre “Vacanta pentru toti”

”Grupul Eurolines crede ca este nevoie de o retea de agentii de turism in care notiuni ca siguranta pachetului turistic vandut si personalizarea vacantei sa nu fie concepte fara continut, ci sa se traduca printr-o consultanta de calitate in momentul cumpararii pachetului, prin oferirea celei mai largi palete de destinatii si hoteluri in exclusivitate si prin garantarea unei vacante in adevaratul sens al cuvantului”.

ski

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s